Creată cu multă pasiune Colecția Pastel by Madelia te întâmpină și de data aceasta cu articole vestimentare pentru un nou sezon. Pasteluri de primăvară. Cu siguranță este definiția perfectă a noii colecții #Pastel. O supradoză de dulce, lucrată în nuanțe fondante şi croiuri lejere, voaluri fine cu inserții de dantelă sau diverse broderii. Lasă-te cuprinsă de frumusețea culorilor pastelate, creează-ți ținute deosebite fiind mereu elegantă, feminină și în pas cu tendințele!

Pentru că ne place să lucrăm cu poveştile culorilor, am creat pentru tine această linie diafană şi fresh, de care te vei îndrăgosti cu siguranță, pentru că emană un aer delicat, dar în același timp chic şi sofisticat, care îți va îndulci lunile de primăvară!

Camăși și sacouri office

camasi si sacouri dama - colectia pastel

Bun venit în lumea magică a feminității! Feminine şi delicate, broderiile și dantela reprezintă elementul surpriză al noului sezon, așa că le vei găsi integrate sub diverse forme, de la cămăși la sacouri, bluze și rochii, în noua colecție #Madelia. Te vei îndrăgosti iremediabil de ele, întrucât constituie detaliul care poate să condimenteze întreaga ținută, oferindu-i spectaculozitate și personalitate.

Rochii scurte casual-chic

rochii casual chic - colectia pastel

Noua colecție a mizat pe şarmul romantic, tradus prin piese vestimentare redate în culori fondante, căruia i-a adăugat accente moderne, adresându-se în egală măsură şi femeilor cărora le place să îndrăznească. Pentru ele, noua colecție aduce în scenă nuanțe pastelate dar și nuanțe tari, vibrante, volume și croieli maxi. Așa că, dacă debordezi de curaj, cochetărie și modernitate, rochia cu mâneci bufante și aplicații florale este declarația de stil şi personalitate de care ai nevoie pentru a te face remarcată!

rochii cu volane - colectia pastel

Te provocăm să înglobezi şi tu, în garderoba ta, astfel de nuanțe, optând pentru rochia în formă de „A” cu un efect vizual relaxant şi seren, sau o rochie lejeră cu volane jucaușe care îți va oferi un aer irezistibil!

Bluze din voal, dantelă și broderii

bluze din voal dantela si broderii

Arta broderiei nu a părăsit moda niciodată. O vei regăsi în noua colecție pe articolele tale preferate: bluze, rochii și cămăși.

Bluzele, decorate cu diverse detalii florale brodate, adaugă vibrații feminine şi fac din look-ul tău unul romantic. Ele pot juca oricând rolul principal într-o ținută, alături de o pereche de pantaloni simpli, de clasicii jeansi sau de o fustă midi plisată.

Fuste și pantaloni de damă

Lasă-te cuprinsă de frumusețea culorilor pastelate și creează-ți ținute deosebite, senzuale și feminine! Noua colecție Madelia este caracterizată prin croiuri moderne, linii clasice și o gamă cromatică atent studiată pentru ca orice fashionistă să îşi poată găsi cu ușurință un loc în garderobă!

Te invităm să descoperi Colecția Pastel și să-ți alegi articolele preferate pentru o primăvară romantică care vibrează în nuanțe de pastel!