Madelia – brand românesc de îmbrăcăminte pentru femei

Design and Fashion by MADELIA se află pe piața din România din anul 2002, având ca obiect de activitate producerea și comercializarea de articole vestimentare.

În fiecare anotimp lansăm o colecție nouă la care lucrăm în primul rând cu pasiune. Folosim doar materiale de calitate, iar prin modele create și culorile folosite încercăm să satisfacem chiar și cele mai exigente gusturi.

Printre articolele vestimentare vei regăsi o gamă variată de stiluri potrivite pentru diverse ocazii.

Ținute casual pentru a-ți crea outfit-uri comode și stylish în fiecare zi. În această categorie vei găsi bluze vaporoase, pantaloni, rochii de zi în cele mai plăcute nuanțe precum și jachete și pantaloni.

Ținute office cu sacouri fine, cămăsi și fuste midi conice, cu pliuri sau talie înaltă.

Piesele principale create și comercializate sunt rochiile pentru ocazii și evenimente speciale. Rochii lungi și scurte de seară, rochii baby doll, rochii de cocktail sau de tip sirenă, rochii cu corsaj sau decolteuri în v, precum și multe altele. Rochiile de ocazie sunt confecționate din voaluri, stofă, saten, dantelă, tulle și altele, putând găsi în colecțiile noastre atât rochițe simple cât și rochii accesorizate fie cu ștrasuri, paiete sau mărgele fie cu broderii.

Ne dezvoltăm de la an la an, încercând să ne autodepășim prin creațiile noastre. Punem accent pe croi și suntem mereu atenți la detalii, folosind materiale atent selectate pentru a oferi mai presus de toate, calitate.

De-a lungul anilor am reușit să selectăm pe criterii de calitate, seriozitare și competență atât furnizorii cât și partenerii noștri cu magazine de profil din țară.

CONTACT
Telefon: 0249 460 348 / 0725 611 671 / 0731 319 995
Email: comenzi@madeliafashion.ro