Coș cumpărături

Livrare și Retur

LIVRARE

Livrarea produselor se va face oriunde in tara. Madelia isi rezerva dreptul sa efectueze confirmarea comenzilor inainte de onorarea lor prin contactarea clientilor. Se va aplica un tarif de livrare pentru comenzile mai mici de  sumele specificate mai jos. Pentru toate comenzile se va solicita clientului plata unui tarif de livrare platit firmei de curierat ce efectueaza transportul produselor, adus la cunostiinta clientului in momentul confirmarii comenzii.

Costurile de livrare sunt:

  • GRATUIT pentru comenzile a caror valoare depaseste 300 lei
  • 20 lei fara TVA pentru comenzile mai mici de 300 de lei

Program de operare a comenzilor: Luni – Vineri, 09:00 – 17:30

Durata de procesare a comenzilor este de 5-7 zile lucrătoare.

Livrarea se face prin Urgent Curier, tarifele fiind valabile pentru orice localitate din Romania (in care livreaza Urgent Curier).

RETUR

1. Politica de retur

Produsele achizitionate la distanta se pot returna conform O.G. 130/2000. Conform acestei legi, ai dreptul sa notifici in scris ca renunti la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 10 zile lucratoare de la primirea produselor.

2. Cum poti returna un produs

Produsele se vor returna personal la sediul din ………………………. sau prin orice firma de curierat/posta la aceeasi adresa, in termen de 10 zile lucratoare de la achizitionarea acestuia, cu eticheta produsului, insotit de factura. Produsul se va returna, completand formularul din colect. Contravaloarea acestuia se va returna in cel mult 30 de zile de la primirea returului.

Plata transportului la retur va fi suportata de catre client. In cazul in care produsul reprezinta defecte, plata transportului va fi suportata de noi.

3. Conditii de retur

Produsele care se returneaza trebuie sa indeplineasca urmatoarele conditii:

• Produsele trebuie sa fie insotite de eticheta de identificare
• Produsele trebuie sa fie returnate insotite de accesorii si documentele de achizitie
• Nu se accepta spre retur produsele care prezinta semne de deteriorare sau care au fost purtate

Daca marimea produsului nu este cea potrivita, acesta poate fi inlocuit cu un produs cu o marime corespunzatoare sau un produs asemanator.

Design and Fashion by MADELIA detine o echipa care se ocupa exclusiv de calitatea articolelor. Astfel aveti garantia ca articolele comandate de pe www.madeliafashion.ro sunt in stare impecabila.

In cazul in care exista o exceptie, Design and Fashion by MADELIA isi asuma raspunderea si se va inlocui articolul cu unul identic (model, marime si culoare), suportand costurile de transport (tur, retur).

Design and Fashion by MADELIA nu accepta colete cu ramburs. Rambursarea banilor se va face prin mandat postal sau in contul de IBAN.

Design and Fashion by MADELIA reprezentata prin magazinul virtual www.madeliafashion.ro isi rezerva dreptul de a refuza colaborarea cu clientii ce manifesta comportament si limbaj neadecvat (agresiv, vulgar, etc.) sau au in istoricul comenzilor lor, livrari refuzate. Nu vom accepta comenzile depuse de clientii cu rea intentie pentru produse cu pret gresit si/sau derizoriu.